برنامه مهاجرتی مشاغل فنی کانادا (Federal Skilled Trades Program)

برنامه مهاجرتی مشاغل فنی کانادا  (Federal Skilled Trades Program)

برنامه مهاجرتی نیروی متخصص مشاغل فنی کانادا یکی از برنامه های زیر مجموعه سیستم اکسپرس اینتری کاناداست که در نهایت به اقامت این کشور منتهی خواهد شد. این برنامه برای متقاضیانی مناسب است که در مشاغل فنی معرفی شده در این برنامه سابقه کار و مهارت دارند.

حداقل شرایط مورد نیاز برای اقدام

  • دارا بودن مدرک آیلتس جنرال یا CELPIP معادل CLB4 در Writing و Reading و CLB5 در Listening  و Speaking (برای تبدیل نمره آیلتس خود به استاندارد کانادایی CLB اینجا را کلیک کنید). متقاضی می توانند معادل CLB معرفی شده را در آزمون های فرانسوی TEF یا TCF نیز ارایه کنند.
  • حداقل 2 سال سابقه کار تمام وقت (یا معادل آن به صورت پاره وقت) در 5 سال گذشته در ناک های مشاغل فنی معرفی شده در پایین

      (Skilled Trades NOCs)

  • دریافت Certificate of Qualification یا همان مدرک معادل استادی در شغل فنی خود از سازمان فنی حرفه ای یکی از استان های کانادا، یا دریافت پیشنهاد شغلی تمام وقت حداقل به مدت یک سال در یکی از مشاغل فنی معرفی شده در این برنامه از یک کارفرمای کانادایی

مشاغل فنی مورد نیاز این برنامه

برای واجد شرایط شدن، سوابق شغلی فنی متقاضی بایستی زیر مجموعه یکی از گروه های شغلی زیر قرار گیرد:

  • Major Group 72, industrial, electrical and construction trades
  • Major Group 73, maintenance and equipment operation trades
  • Major Group 82, supervisors and technical jobs in natural resources, agriculture and related production
  • Major Group 92, processing, manufacturing and utilities supervisors and central control operators
  • Minor Group 632, chefs and cooks
  • Minor Group 633, butchers and bakers

سطح تحصیلات مورد نیاز

اگر چه برای اقدام در این برنامه تحصیلات مورد نیاز نمی باشد اما به دلیل اینکه این برنامه زیر مجموعه سیستم اکسپرس اینتری هست، متقاضی برای افزایش امتیازات خود در این سیستم و بالابردن شانس دریافت دعوتنامه (Invitation to Apply) بهتر است دارای تحصیلات دانشگاهی باشد.

توجه شود که مدارک تحصیلی متقاضیان این برنامه نیز مانند تمامی برنامه های زیر مجموعه سیستم اکسپرس اینتری بایستی در سازمان های ارزیابی کننده مدارک در کانادا ارزیابی شوند. برای اطلاع از چگونگی ارزیابی مدارک تحصیلی خود اینجا را کلیک کنید.

میزان تمکن مالی مورد نیاز

توانایی مالی متقاضی برای اقدام در این برنامه نیز از جدول میزان تمکن مالی (Proof of Funds) برنامه های زیر مجموعه اکسپرس اینتری پیروی می کند.

آیا متقاضی در انتهای این برنامه باید در استان خاصی زندگی کند؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که متقاضیان این برنامه پس از دریافت ویزای اقامت دایم کانادا می توانند در همه استان های کانادا به جز استان کبک زندگی کنند.

نویسنده: پیام پاک مهر


دسترسی سریع




خبرنامه


error: Content is protected!