ادامه تحصیل - شرکت مهاجرتی پیرسوک

University_College_University_of_Toronto-1280x720.jpg
Hamed Erfanآگوست 18, 20194دقيقه9

دانشگاه تورنتو بهترین دانشگاه کانادا لقب گرفت

رده بندی ARWU) Academic Ranking of World Universities) سال ۲۰۱۹ به تازگی لیستی از بهترین دانشگاه های جهان منتشر کرده، که در آن دانشگاه تورنتو بهترین دانشگاه کانادا معرفی شده است. دانشگاه تورنتو تنها دانشگاه کاناداییست که در جایگاه ۲۴ جهان و جزء ۳۰ دانشگاه برتر این رده بندی قرار گرفته است.

ARWU در ارزیابی دانشگاه های جهان فاکتورهایی نظیر تعداد فارغ التحصیلان و اساتید برنده جایزه نوبل یا Field Medals ، تعداد مقالات چاپ شده در نشریات حوزه طبیعت و علوم، تعداد محققان رده بالا و تعداد مقالات منتشر شده در Science Citation Index را در نظر می گیرد. این رده بندی هر ساله ۱۸۰۰ دانشگاه جهان را ارزیابی کرده و ۱۰۰۰ مورد از بهترین هایشان را بر اساس معیارهای آکادمیک فهرست می کند.

در فهرست دانشگاه های برتر کانادا دانشگاه تورنتو در جایگاه نخست، دانشگاه British Columbia در جایگاه دوم و دانشگاه McGill در جایگاه سوم این لیست قرار گرفته است.

در ادامه اسامی ۳۰ دانشگاه برتر جهان را بر اساس رده بندی ARWU مشاهده می فرمایید:

 

  • Harvard University
  • Stanford University
  • University of Cambridge
  • Massachusetts Institute of Technology
  • University of California, Berkeley
  • Princeton University
  • University of Oxford
  • Columbia University
  • California Institute of Technology
  • University of Chicago
  • University of California, Los Angeles
  • Yale University
  • Cornell University
  • University of Washington
  • University College London
  • Johns Hopkins University
  • University of Pennsylvania
  • University of California, San Diego
  • Swiss Federal Institute of Technology Zurich
  • University of California, San Francisco
  • University of Michigan-Ann Arbor
  • Washington University in St. Louis
  • Imperial College London
  • University of Toronto
  • The University of Tokyo
  • University of Copenhagen
  • University of Wisconsin – Madison
  • Duke University
  • Northwestern University
  • New York University

معرفی دانشگاه ها و کالج های کانادا 

منبع: blogTo

header_destinationcanada.jpg
Hamed Erfanآوریل 11, 20193دقيقه262

هزینه های لازم برای ادامه تحصیل در کانادا

یکی از مهمترین سوالاتی که در ذهن متقاضیان تحصیل در کالج ها یا دانشگاه های کانادا وجود دارد این است که هزینه های تحصیل در این کشور به صورت حدودی چه میزان است و شامل چه مواردی خواهد شد. اولین موضوعی که فرد باید در نظر گیرد آن است که در کدام شهر کانادا قصد ادامه تحصیل دارد. در واقع هزینه های زندگی و حتی شهریه کالج ها و دانشگاه ها در شهرهای کانادا متفاوت است، بنابراین قدم نخست در تخمین هزینه های زندگی انتخاب شهر و استان مورد نظر برای ادامه تحصیل است. در این مقاله من به مهمترین هزینه هایی که متقاضی برای تحصیل در کانادا در شهر تورنتو و استان انتاریو باید در نظر بگیرد اشاره خواهم کرد. به طور کلی هزینه هایی که متقاضی ادامه تحصیل در کانادا بایستی از ابتدای ورود به کانادا در نظر گیرد شامل موارد زیر است:

هزینه شهریه سالانه کالج یا دانشگاه

هزینه شهریه موسسات آموزشی بین 14 تا بالای 20 هزار دلار کانادا در سال بسته به کالج یا دانشگاه محل تحصیل می باشد. البته در مورد کالج های دولتی و معتبر استان انتاریو می توان هزینه های شهریه سالانه را بین 14 تا 17 هزار دلار در نظر گرفت.

هزینه مسکن

 600 تا 1000 دلار کانادا برای اجاره ماهانه اتاق برای افراد مجرد

1200 تا 1600 دلار کانادا برای اجاره ماهانه بیسمنت یک خوابه یا دوخوابه

1300 تا 1900 دلار کانادا برای اجاره ماهانه آپارتمان Rental یا Condo یک خوابه

2000 دلار با بالا برای اجاره ماهانه آپارتمان های Rental یا Condo دوخوابه یا Townhouse

توجه شود که هزینه های اجاره مسکن در شهرهای اطراف تورنتو مانند Waterloo ، London ، Hamilton و یا شهرهای دیگر کمتر از تورنتو و حومه می باشد.

هزینه خرید وسایل اولیه منزل

اگر منزلی که اجاره می کنید مبله (Furnished) نباشد بایستی وسایل منزل و آشپزخانه را خودتان تهیه کنید. حتی اگر منزل مبله نیز باشد بایستی در ابتدا هزینه ای را برای خرید برخی وسایل منزل و آشپزخانه بر اساس نیاز خود در نظر بگیرید.

به صورت تخمینی می توان گفت شما با خرید از فروشگاه هایی مانند IKEA و از این قبیل فروشگاه های نسبتا ارزان می توانید با حدودا 1500 تا 3000 دلار کل وسایلی که لازم دارید مانند تخت خواب و ملزومات، مبل 2 یا سه نفره، میز غذاخوری و صندلی ها و همچنین وسایل ضروری آشپزخانه را خریداری کنید. البته ممکن است با کمتر از 1500 دلار نیز بتوانید وسایل لازم و ضروری را تهیه کنید که این بستگی به نیاز شما خواهد داشت.

هزینه رفت و آمد

هزینه رفت و آمد با سیستم حمل و نقل عمومی برای یک نفر حداقل حدودا 200 دلار در ماه و برای 2 نفر با در نظر گرفتن خرید 2 کارت ماهیانه سیستم حمل و نقل حداقل 400 دلار کانادا خواهد بود. البته دانشجویان از تخفیف دانشجویی برای خرید کارت ماهیانه سیستم حمل و نقل در تمامی کانادا بهره مند خواهند شد.

هزینه خوراک و پوشاک

هزینه خورد و خوراک و پوشاک در کانادا نسبت به دیگر هزینه ها کمتر است و می توان گفت برای 2 نفر با در نظر گرفتن صرفه جویی های لازم در دوران دانشجویی در بازه 400 تا 600 دلار کانادا در ماه قرار دارد. البته اگر اهل رستوران رفتن هستید باید حتما این هزینه را بالاتر در نظر بگیرید.

هزینه اشتراک تلفن همراه

این هزینه هم بر اساس نوع اپراتور (Provider) که انتخاب می کنید برای 2 نفر بین 100 تا 200 دلار کانادا در ماه بایستی نظر بگیرید. معمولا دانشجویان پلن های ارزان تر را انتخاب می کنند و از تخفیف های دانشجویی نیز بهره می برند. اگر به صورت مداوم از شهر محل زندگی خود خارج نمی شوید حتما پلن ها و اپراتورهای ارزان را در ابتدا انتخاب کنید.

هزینه تفریح و سرگرمی

این هزینه کاملا به متقاضی بستگی دارد و ممکن است از 100 دلار در ماه شروع شود و به بالای هزار دلار نیز با توجه به نوع تفریحاتی که متقاضی انتخاب می کند برسد.

هزینه اجاره بلند مدت خودرو (در صورت تمایل به Lease ماشین)

اگر در مدت زمان تحصیل خود در تورنتو و اطراف قصد دارید ماشین را از نمایندگی Lease کنید بایستی بر اساس نوع ماشین حداقل ماهیانه 200 دلار را کنار بگذارید.

هزینه های بیمه ماشین

در تورنتو و اطراف بیمه ماشین بسیار گران است. بنابراین ممکن است بر اساس نوع خودرو انتخابی مجبور باشید تا 300 دلار کانادا در ماه یا حتی بالاتر هزینه بیمه ماشین را بپردازید.

هزینه سوخت خودرو

اگر فاصله محل زندگی شما با کالج یا دانشگاه کم است هزینه سوخت رقم بالایی نخواهد شد و ممکن است هزینه های سوخت ماهانه شما حدودا 100 دلار شود.

 

هزینه آب، برق و گاز (در صورتی که این هزینه ها بر عهده صاحب خانه نباشد)

این هزینه ها نیز معمولا برای دانشجویان حدودا بین 50 تا 200 دلار (و اگر مسکن بزرگتر اجاره کنید بیش تر از 200 دلار) در ماه خواهد شد.

شما می توانید از وبسایت های خوب زیر هزینه های زندگی در شهرهای کانادا را تخمین بزنید:

https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Toronto

https://www.expatistan.com/cost-of-living/toronto

توجه شود که در بحث هزینه ها هیچ گاه نمی توان به طور دقیق هزینه ها را محاسبه و پیش بینی کرد و همیشه بایستی یک بازه تخمینی برای آن ها در نظر گرفت. هزینه های اشاره شده در بالا نیز فقط به صورت حدودی در نظر گرفته شده اند.

و نکته آخر اینکه همیشه پیشنهاد می شود توانایی مالی بالاتری نسبت به میزان کل هزینه های تخمین زده شده برای ادامه تحصیل در کانادا داشته باشید و همیشه هزینه های پیش بینی نشده را نیز محاسبات خود قرار دهید.

نویسنده: پیام پاک مهر

ITA-Checklist.jpg
Hamed Erfanمارس 6, 20192دقيقه168

در هنگام ورود به کانادا چه مدارکی را بایستی همراه خود داشته باشیم؟

اگر با ویزای اقامت دایم، ویزای تحصیلی یا کار برای اولین بار به کانادا سفر می کنیم این مدارک را به همراه داشته باشیم:

  • اصل شناسنامه تمامی افراد خانواده
  • پاسپورت معتبر تمامی اعضای خانواده
  • کارت ملی تمامی اعضای خانواده
  • مدارک و فرم های مهاجرت، مانند فرم های لندینگ
  • سند ازدواج، طلاق، فوت نامه در صورت وجود
  • گواهینامه تمامی افراد بعلاوه نامه سابقه رانندگی در ایران
  • تمامی مدارک تحصیلی تمامی اعضای خانواده به همراه ریز نمرات
  • تمامی مدارک پزشکی و دندانپزشکی موجود مانند عکس های رادیولوژی، عمل های جراحی…
  • مدارک مربوط به سوابق واکسیناسیون تمامی اعضای خانواده
  • در صورت امکان توصیه نامه از کارفرمای قبلی در ایران مبنی بر رضایت شغلی
  • داروهای مورد نیاز برای روزهای ابتدایی (در صورت زیاد بودن دارو و یا مثلا همراه داشتن آنتی بیوتیک یا داروهای آرامش بخش حتما نسخه آن را به همراه داشته باشید)
  • تهیه لیست و عکس از وسایلی که بعدا قصد دارید به کانادا منتقل (Freight) کنید
  • به همراه داشتن یک یا 2 کارت بانکی عضو شتاب به منظور انتقال پول به کانادا و دریافت دلار از صرافی ها
  • به همراه داشتن مقداری دلار کانادا برای روزهای ابتدایی
  • به همراه داشتن تبدیل برق 220 ولت به 110 ولت در صورت همراه داشتن وسیله برقی مانند لپتاپ یا سشوار (این تبدیل در کانادا فراوان یافت می شود ولی نسبت به ایران گرانتر است)
  • دریافت توصیه نامه از مدیر و یا معلم مدرسه در ایران و ترجمه آن به انگلیسی (در صورتی که فرزند شما محصل می باشد)

پیشنهاد می شود حتما قبل از خروج از کشور و در روزهای آخر گواهی عدم سوپیشینه برای افراد بالای ۱۸ سال خانواده دریافت شود. برخی از سازمان های موجود در کانادا ممکن است از شما گواهی عدم سوپیشینه ایران را طلب کنند. به دلیل اینکه تمامی موارد کنسولی در کانادا از طریق دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن آمریکا انجام می گردد، دریافت برخی مدارک مانند گواهی عدم سوپیشینه ممکن است تا ۶ ماه زمان ببرد.

بدیهی هست که تمامی مدارک فوق بایستی رسما به انگلیسی ترجمه شده باشند ولی پیشنهاد می شود ترجمه رسمی مدارک در کانادا صورت پذیرد زیرا برخی سازمان ها مانند پلیس، ترجمه گواهینامه ایران را در بسیاری موارد قبول نداشته و از شما درخواست خواهد کرد که گواهینامه خود را در کانادا ترجمه کنید.

فرم ارزیابی رایگان: https://pirsookgroup.com/forms/

نویسنده: پیام پاک مهر

shutterstock_240652285-1280x837.jpg
Hamed Erfanفوریه 17, 20192دقيقه192

پاسخ به چند پرسش مهم در مورد ویزای توریستی/ ویزیتوری کانادا

1- آیا می توان ویزای ویزیتوری یا توریستی را تضمینی گرفت؟ و آیا شرکت پیرسوک ویزای توریستی یا ویزیتوری تضمینی را دریافت می کند؟

این پرسشی هست که روزانه دوستان بسیاری به دلیل عدم آگاهی از قوانین و ساختار مهاجرتی کانادا و به دلیل تبلیغات شرکت های دروغین و فریبکار از من می پرسند. در پاسخ به آن فقط باید بگم که ارایه تضمین برای دریافت ویزا کاملا غیر قانونی بوده و صدور و یا عدم صدور هر نوع ویزای کانادا فقط و فقط در اختیار اداره مهاجرت کانادا و افسرهای بررسی کننده مدارک هست و در اداره مهاجرت کانادا رشوه و پارتی بازی برای صدور ویزا وجود ندارد.

2- آیا ویزای توریستی یا ویزیتوری قابل تبدیل به مجوز تحصیلی و یا کار هست؟

به طور کلی و از داخل خاک کانادا خیر. البته فقط در صورتی که فرد ویزیتور با فرد مقیم دایم یا شهروند کانادا ازدواج کند می تواند درخواست مجوز کار کند.

3- آیا ویزای ویزیتوری قابل تبدیل به اقامت دایم هست و فردی که با عنوان توریست یا ویزیتور وارد کانادا شده می تواند اقامت دایم کانادا را دریافت کند؟

خیر ویزای ویزیتوری قابل تبدیل به اقامت دایم نیست. فقط در صورتی فرد ویزیتور می تواند از داخل خاک کانادا برای اقامت دایم اقدام کند که با فرد مقیم دایم یا شهروند کانادا ازدواج کند و این ازدواج واقعی باشد.

4- آیا می توان با تولد فرزند در کانادا اقامت دایم این کشور را دریافت کرد؟

خیر تحت هیچ شرایطی تولد فرزند منجر به اخذ اقامت دایم والدین نخواهد شد حتی اگر با ویزای ویزیتوری بارها به این کشور سفر کرده باشید.

** فریب کلاهبرداران و شرکت های غیر قانونی که دارای پروانه وکالت کانادایی نبوده و اینگونه تبلیغات را می کنند را نخورید.

5- آیا می توانم با ویزای ویزیتوری در کانادا تحصیل کنم؟

بلی ولی فقط دوره های تا سقف 6 ماه

6- آیا می توانم با ویزای ویزیتوری در کانادا در مدت اقامت کار کنم؟

خیر تحت هیچ شرایطی افرادی که با ویزای ویزیتوری در کانادا هستند اجازه کار قانونی ندارند.

7- شرکت های مختلفی به من گفته اند با ویزای ویزیتوری یا توریستی وارد خاک کانادا شوم و در آن جا درخواست پناهندگی بدهم. آیا درست است؟

خیر، کانادا به پناهنده نیاز ندارد. در واقع پناهنده واقعی با هزار مشقت و سختی خود را به کانادا می رساند چون در کشور خود نمی تواند زندگی کند. کانادا به سختی با افرادی که قصد فریب اداره مهاجرت را در مورد پناهندگی دارند برخورد خواهد کرد و فردی که واقعا پناهنده نیست امکان ندارد در دادگاه قبول شود. حتی اگر متقاضی اقامت دایم خود را نیز از طریق پناهندگی گرفته باشد و یا حتی شهروند کانادا باشد، در صورتی که اداره مهاجرت متوجه فریب وی شود می تواند به راحتی شهروندی وی را سلب کرده و او را از کشور اخراج کند.

دوستان عزیز خواهشا اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید سطح مطالعه خود را در مورد قوانین مهاجرتی این کشور افزایش دهید.

کانال تلگرام، اینستاگرم و وبسایت پیرسوک مرجعی کامل، رایگان و فارسی برای اطلاع از آخرین قوانین و برنامه های مهاجرتی بوده و هدف از راه اندازی آن ها نیز افزایش آگاهی هموطنان عزیز در مورد برنامه ها و قوانین مهاجرتی کانادا و اطلاع از واجد شرایط بودن در برنامه های مهاجرتی این کشور است.

8- آیا به عنوان توریست یا ویزیتور می توانم در کانادا خانه بخرم؟

بله، فقط بایستی 35 درصد از قیمت خانه را به عنوان پیش پرداخت بپردازید. در استان هایی مانند انتاریو 15 درصد نیز مالیات برای خریداران خارجی در نظر گرفته می شود که البته تحت شرایطی قابل بازگشت است.

9- آیا اگر به عنوان ویزیتور وارد کانادا شوم فرزند من می تواند در مدارس درس خود را شروع کند؟

بله، فرزندان زیر 18 سال (و در برخی استان ها 19 سال) به عنوان Minor حساب می شوند و می توانند از داخل خاک کانادا ویزای ویزیتوری خود را به مجوز تحصیلی تغییر دهند.

10- آیا در هر بار ورود به کانادا با ویزای ویزیتوری می توانم 6 ماه بمانم؟

فقط و فقط به نظر افسر مرزبانی کانادا (CBSA) بستگی دارد. اگر افسر مرزبانی کانادا تشخیص داد که فرد ویزیتور نمی تواند 6 ماه در کانادا بماند در پاسپورت وی تاریخ خروج را اعلام خواهد کرد.

11- آیا می توانم اقامت خود با ویزای ویزیتوری را تمدید کرده و بیشتر از 6 ماه بمانم؟

اگر دلیل قانع کننده ای مانند مدرسه بچه ها، بیماری اقوام و …. دارید بلی

فرم ارزیابی رایگان: https://pirsookgroup.com/forms/

نویسنده: پیام پاک مهر

PGP-Work-Permit.jpg
Hamed Erfanفوریه 16, 20191دقيقه230

تغییرات مهم و مثبت در روند اقدام برای مجوز کار بعد از تحصیل در کانادا

اداره مهاجرت کانادا در تاریخ 14 فوریه 2019 تغییرات مثبتی را در روند بررسی و پیش شرط های لازم برای دریافت مجوز کار بعد از تحصیل یا Post Graduation Work Permit در این کشور اعلام کرد. تغییرات مهمی که صورت گرفته به صورت زیر می باشند:

1- پیش از این، دانشجویانی که در کانادا تحصیل می کردند فقط 90 روز بعد از اتمام تحصیل فرصت داشتند تا برای مجوز کار بعد از تحصیل (PGWP) اقدام کنند. این در حالی است که پس از تغییرات جدید مهلت اقدام برای مجوز کار به 6 ماه افزایش پیدا کرده است.

2- بر اساس قوانین قبل، دانشجو فقط با داشتن مجوز تحصیل Study Permit معتبر مجاز به اقدام برای مجوز کار پس از تحصیل بود. این شرط نیز برداشته شده و با توجه به قوانین جدید دانشجویانی که در حال حاضر مجوز تحصیلیشان منقضی شده است ولی در بازه 6 ماهه بعد از تحصیل قرار دارند نیز می توانند برای مجوز کار پرونده خود را سابمیت کنند.

همچنین یک سری تغییرات جزیی نیز در روند بررسی مدارک و بررسی واجد شرایط شدن متقاضیان این مجوز کار نیز صورت گرفته که خوشبختانه همگی مثبت بوده و فرصت بسیار خوبی را برای علاقه مندان ادامه تحصیل در کانادا فراهم خواهد آورد. همه این تغییرات مثبت نشان دهنده این است که کانادا به طور قطع یکی از بهترین کشورهای جهان برای ادامه تحصیل بوده و دارای برنامه ها و چشم اندازهای متنوع به منظور جذب متقاضیانیست که ابتدا برای ادامه تحصیل به این کشور مهاجرت می کنند.

فرم ارزیابی رایگان: https://pirsookgroup.com/forms/

نویسنده: پیام پاک مهر

86c12797-f024-4a45-8903-a0a82d5edd6f-1280x604.jpg
Hamed Erfanژانویه 26, 20191دقيقه152

شاخه Labor Market Priorities برنامه استان نوااسکوشیا برای متقاضیانی که در سیستم اکسپرس اینتری پروفایل داشتند و دارای شرایط زیر بودند در روز 24 ژانویه 2019 دعوتنامه برای ارسال اپلیکیشن صادر کرد.

شرایط متقاضیانی که دعوتنامه را دریافت کرده اند:

داشتن پروفایل در سیستم اکسپرس اینتری فدرال کانادا

در ناک شغلی حسابداران 1111 پروفایل خود را تشکیل داده بودند و سوابق کاری آن ها تحت این ناک شغلی بوده است

دارای حداقل مدرک لیسانس بوده اند

و حداقل 5 سال در ناک شغلی 1111 که مربوط به حسابداران و ممیزان مالی هست سابقه کار داشته اند

متقاضیانی که از استان نوااسکوشیا دعوتنامه را دریافت کرده اند 30 روز فرصت دارند تا پرونده کامل خود را به همراه مدارک تکمیلی به اداره مهاجرت این استان سابمیت کنند.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

file-20170809-32183-q3qxf2.jpg
Hamed Erfanژانویه 25, 20191دقيقه306

نکات مهم در مورد تحصیل در کانادا در کالج یا دانشگاه

 

اگر قصد ادامه تحصیل در کانادا و در کالج یا دانشگاه را دارید لازم است به نکات زیر توجه کنید:

به Deadline ارسال مدارک و اپلای برای دریافت پذیرش خیلی توجه کنید. تقریبا اکثر دانشگاه ها و کالج های کانادا تنها 2 بار در سال دانشجو می پذیرند. مرحله اول حدودا سپتامبر و مرحله دوم فوریه هر سال (البته برخی از کالج ها و دانشگاه ها تنها در برخی از رشته ها ممکن است در فصل بهار هم دانشجو بپذیرند که البته تعداد رشته ها و دانشجویان پذیرفته شده در ترم بهار بسیار کم است). زمان بندی اقدام برای دریافت پذیرش بسیار مهم است بنابراین این نکته را در نظر بگیرید.

دارا بودن مدرک زبان آکادمیک مانند آیلتس آکادمیک، تافل یا PTE شانس دریافت پذیرش و ویزای شما را بسیار افزایش می دهد. بنابراین به توانایی های خود اطمینان داشته باشید و زمان با ارزش خود را صرف کلاس های طولانی مدت زبان نکنید. بسیاری از افراد برای رسیدن به سطح مورد نیاز زبان فقط نیاز به اعتماد به نفس و مطالعه فشرده برای آزمون دارند. به یاد داشته باشید که رفتن به کلاس های زبان 6 ماهه و 1 ساله، بدون هدف و بدون تلاش خود شما معجزه نمی کند.

به شکست فکر نکنید و از افراد منفی باف دوری کنید. طبیعتا مهاجرت به کشوری دیگر با فرهنگ و زبانی متفاوت آسان نخواهد بود ولی دوستان باید توجه کنید که شما تحصیل در کانادا را انتخاب کردید نه تحصیل در کشوری با مشکلات فراوان اقتصادی و جهان دوم و سوم. بنابراین اطمینان داشته باشید که اگر هدف داشته باشید و تلاش کنید قطعا در این راه موفق خواهید شد و به اهداف خود خواهید رسید. همان گونه که دیگران توانسته اند، شما نیز می توانید.

دوستان همه دانشگاه ها و کالج های کانادا در همه شهرها دارای استانداردهای جهانی هستند. قطعا برخی دانشگاه ها به مراتب از اعتبار بالاتری نسبت به دیگر دانشگاه ها برخورداند ولی این بدان معنی نیست که اگر فردی در کالج و یا دانشگاهی کمتر شناخته شده تحصیل کرد در آینده موفق نخواهد شد. حتی اگر شما پس از ورود به موسسه آموزشی و شروع رشته تحصیلی خود از رشته و کالج یا دانشگاه خود ناراضی بودید قادر خواهید بود رشته، کالج یا دانشگاه خود را تغییر دهید.

برای دریافت پذیرش برای ترم پاییز 2019 و زمستان 2020 از هم اکنون باید اقدام کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.

فرم ارزیابی رایگان: https://pirsookgroup.com/forms/

نویسنده: پیام پاک مهر

11.png
Hamed Erfanژانویه 23, 20191دقيقه172

نتایج هفتمین انتخاب Draw در برنامه استانی ساسکاچوان در هر 2 شاخه EE و OID

هفتمین دور انتخاب در برنامه استانی نیروی متخصص ساسکاچوان در هر 2 زیر شاخه این برنامه انجام شد:

در شاخه EE تعداد 362 پروفایل انتخاب شد و حداقل امتیازات متقاضیان انتخاب شده به 63 رسید.

در شاخه OID هم 234 پروفایل انتخاب شد و حداقل امتیازات متقاضیان انتخاب شده به 66 رسید.

لازم به توضیح است که همه متقاضیان انتخاب شده در هر 2 شاخه مدارک تحصیلی خود را ارزیابی کرده بودند.

هفتمین دور انتخاب در برنامه استانی نیروی متخصص ساسکاچوان

 


دسترسی سریع




خبرنامه


error: Content is protected!