برنامه کارفرما محور آلبرتا Alberta

برنامه کارفرما محور استان آلبرتا  Alberta Employer-Driven


 

توجه شود که از تاریخ 14 ماه ژوئن 2018، برنامه جدید Alberta Opportunity Stream جایگزین این برنامه شده است و پرونده جدیدی تحت این برنامه پذیرفته نخواهد شد. تمامی اپلیکیشن هایی که قبل از این تاریخ به اداره مهاجرت استان آلبرتا ارسال شده است تحت همان برنامه های قبلی بررسی خواهند شد. به زودی جزییات بیشتری در مورد برنامه تازه معرفی شده Alberta Opportunity Stream بارگذاری خواهد شد.

برنامه کارفرما محور استان آلبرتا Employer-Driven AINP فقط برای افراد با ویژگی های زیر قابل استفاده می باشد:

-کارفرمایان آلبرتایی که می خواهند یک کارگر خارجی (نامزد) را به صورت دائمی و تمام وقت استخدام کنند، در موقعیتی که نیروی کار آلبرتایی / کانادایی برای پر کردن موقعیت شغلی وجود ندارد .

– متقاضیان (نیروی کار بین المللی) با یک پیشنهاد دائمی و تمام وقت کار از یک کارفرمای آلبرتایی، که قصد دارند همیشه در آلبرتا زندگی و کار کنند.

چه کسانی واجد شرایط هستند؟

کارفرما باید پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت را به یک متقاضی تحت یکی از سه دسته زیر دهد:

  • شاخه نیروی متخصص

برای متقاضیانی که یک پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت  از کارفرمای آلبرتایی دریک شغل ماهرانه شامل ناک  NOC(0، A، B) دریافت کرده اند.

  • شاخه فارغ التحصیلان بین المللی

برای متقاضیانی که تازه از یک مؤسسه کانادایی فارغ التحصیل شده ویک پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت را از کارفرمای آلبرتایی در شغل NOC سطح مهارت 0، A، B یا C دارند.

  • شاخه نیروی نیمه متخصص Semi-Skilled Worker

برای متقاضیانی که پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت را از کارفرمای آلبرتایی در مشاغل نیمه ماهر شامل ناک (C یا D) دارند. فقط مشاغلی خاص واجد شرایط هستند.

چه کسی واجد شرایط نیست؟

  • متقاضیان پناهندگی، و یا افرادی که در روند درخواست تجدید نظر یا عزل فدرال شرکت دارند. 
  • کسانی که مسئولیت مراقبت از افراده زنده ای که در حال حاضر در کانادا زندگی می کنند را دارند.
  • نیروی بین المللی که در یک استانی غیر از آلبرتا کار می کنند و اقامت موقت دارند.
  • دانشجویان بین المللی که در کانادا تحصیل می کنند، از جمله دانشجویانی که به عنوان بخشی از برنامه تحصیلی خود کار می کنند و یا کارآموزی می کنند.


    شاخه نیروی متخصص Skilled Worker

    معیار شاخه نیروی متخصص شامل موارد زیر می شود:

    الزامات کارفرما آلبرتا:

    به عنوان یک کارفرما آلبرتا، کارفرمای مورد نظر باید:

    • پیشنهاد شغلی برای مشاغل دائمی و تمام وقت به متقاضی در مشاغل ماهر ارایه دهد. مشاغل ماهر شغلی است که تحت یکی از مهارت های زیر قرار می گیرد:

    – NOC 0: شامل شغل های مدیریتی است که معمولا نیاز به یک مدرک دانشگاهی (لیسانس، کارشناسی ارشد یا دکترا) یا یک نام حرفه ای دارند.

    – NOC A: شامل شغل هایی است که معمولا به تحصیلات دانشگاهی نیاز دارند.

    – NOC B: شامل شغل هایی است که معمولا به تحصیلات کالج نیاز دارند.

    • ارائه پیشنهاد شغلی به متقاضی که:

    -با استانداردهای استخدام و دستمزد آلبرتا تطابق می کند  Alberta’s employment and wage standards )

    -با توافق نامه های collective bargaining موجود تضاد ندارد. برنامه استانی آلبرتا یک برنامه را تأیید نخواهد کرد اگر اختلافات کاری در پروسه باشد که ممکن است مستقیما یا غیر مستقیم شامل کارفرما یا متقاضی باشد.

    • اثبات مجوز کارفرما برای استخدام یک نیروی خارجی با نشان دادن ارزیابی تاثیرات بازار کار (LMIA) یا شواهد معافیت                                                            Labour Market Impact Assessment   یا   LMIA exemption

    -اگر LMIA برای متقاضی وجود داشته باشد، باید نشان دهید که تمام شرایط LMIA (از جمله حقوق و دستمزد) را دنبال می کند.

    -اگر متقاضی از LMIA معاف است، کارفرما باید نشان دهد که به متقاضی دستمزد و مزایایی که با استانداردهای صنعتی مطابق هستند به متقاضی  پیشنهاد می کند. به وب سایت ALIS مراجعه کنید برای مشاهده استانداردهای حقوق و دستمزد در آلبرتا مطابق با هر شغل.

    • کارفرما باید به طور واضح نیاز به موقعیت را نشان دهد و نشان دهد که تلاش های قابل توجهی برای استخدام یک فرد مقیم کانادا یا یک کانادایی برای این موقعیت انجام داده است،( فقط اگر متقاضی در حال حاضر در آلبرتا کار نمی کند (در خارج از کشور است))

     

    الزامات متقاضی آلبرتا:

    متقاضی این برنامه باید:

    • به طور واضح در درخواست خود نشان دهد که مایل و قادر به زندگی برای همیشه در آلبرتا هست .
    • دارای تحصیلات مرتبط، آموزش، تجربه کاری قبلی، و هر گونه مجوز مورد نیاز Alberta licensing برای موقعیت و مطابق با معیارهای این برنامه هست.
    • اگر متقاضی از قبل از درخواست، در آلبرتا مشغول به کار است، یک کپی از مجوز کار معتبر خود را ارائه دهد.
    • اگر متقاضی در حال حاضر در آلبرتا مشغول به کار نیست (در خارج از کشور زندگی می کند)، مدرک قانونی اقامت خود را در کشور محل اقامت خود ارائه دهد.

     

    الزامات اضافی مخصوص آموزگاران دوران کودکی و کارکنان مراقبت از کودکان:

    به عنوان یک کارفرمای مدرسۀ کودکان در Alberta، کارفرما همچنین باید:

    • دارای مجوز باشد و یا به انجمن آلبرتا برای گرفتن مجوز خدمات آموزش و مراقبتهای اولیه درخواست داده و برای تأمین مالی تحت برنامه اعتباربخشی مراقبت از کودکان آلبرتا تأیید شده باشد.

     Alberta Association for the Accreditation of Early Learning and Care Services

    به عنوان یک متقاضی شغل تعلیم و تربیتی کودکان، متقاضی همچنین باید:

    • یک مجوز کار تحت ناک شغلی 4214 NOC داشته باشد و در آلبرتا اقامت کند
    • حداقل تحصیلات دبیرستان را تکمیل کرده باشد
    • به عنوان یک کارمند رشد کودک (سطح 2) یا سرپرست رشد کودک (سطح 3) از طریق اداره خدمات انسانی آلبرتا -صدور گواهینامه کارکنان مراقبت از کودکان -تایید و گواهی شده باشد.

     Alberta Human Services – Child Care Staff Certification Office

    • حداقل شش ماه (6 ماه) قبل از درخواست به AINP در آلبرتا با یک برنامه مراقبت روزانه از قبل تایید شده و یا آژانس خانواده روزانه کار کرده باشد.
    • اولویت با متقاضیانی است که دوره کمک های اولیه را گذرانده اند.

              

    چه کسانی واجد شرایط نیستند؟

    افراد زیر برای برنامه کارفرما محور، استان آلبرتا AINP ( شاخه نیروی متخصص) واجد شرایط نیستند:

    • سرپرستان، سرکارگرها و معامله گران که در تجارت الزام آور یا اختیاری در آلبرتا مشغول به کار هستند (از جمله سرآشپزها و آشپزها)
    • روحانیت، معلمان ابتدایی و متوسطه، ورزشکاران حرفه ای و کارکنان آزمایشگاه دندان پزشکی.
    • متقاضیان پناهندگی، و یا افرادی که در روند درخواست تجدید نظر یا عزل فدرال شرکت دارند. 
    • کسانی که مسئولیت مراقبت از افراده زنده ای که در حال حاضر در کانادا زندگی می کنند را دارند.
    • نیروی بین المللی که در یک استان دیگر از آلبرتا کار می کنند و اقامت موقت دارند.
    • دانشجویان بین المللی که در کانادا تحصیل می کنند، از جمله دانشجویانی که به عنوان بخشی از برنامه تحصیلی خود کار می کنند و یا کارآموزی می کنند.

    شاخه فارغ التحصیلان بین المللی:

    الزامات کارفرمای آلبرتا:

    به عنوان یک کارفرما آلبرتا، کارفرمای مورد نظر باید:

    • پیشنهاد شغلی برای مشاغل دائمی و تمام وقت به متقاضی در مشاغل ماهر دهد، مشاغل ماهر مشاغلی است که تحت یکی از مهارت های زیرتحت سیستم ملی شغلی (NOC) قرار می گیرد:  (National Occupational Classification )

    – NOC 0: شامل شغل های مدیریتی است.

    – NOC A: شامل شغل هایی است که معمولا به تحصیلات دانشگاهی نیاز دارند.

    – NOC B: شامل شغل هایی است که معمولا به تحصیلات کالج نیاز دارند.

    – NOC C: شغل هایی که معمولا نیاز به آموزش خاص و / یا آموزش متوسطه دارند. لطفا توجه داشته باشید تنها متقاضیان کار در NOC C اشتغال باید حداقل نمره زبان داشته باشند.

    • -با توافق نامه های collective bargaining موجود تضاد ندارد. برنامه استانی آلبرتا یک برنامه را تأیید نخواهد کرد اگر اختلافات کاری در پروسه باشد که ممکن است مستقیما یا غیر مستقیم شامل کارفرما یا متقاضی باشد.
    • -با استانداردهای استخدام و دستمزد آلبرتا تطابق می کند Alberta’s employment and wage standards )
    • نشان دهد که پیشنهاد و دستمزد و مزایایی را برای متقاضی مطابق با استانداردهای صنعت درنظر گرفته است.

    -وب سایت ALIS را برای استانداردهای دستمزد و مزایا مشاهده کنید.  ALIS website

     

    الزامات متقاضی آلبرتا:

    متقاضی این برنامه باید:

    • اثبات کند که مایل و قادر به زندگی در آلبرتا هست .
    • در زمان درخواست،به صورت تمام وقت در آلبرتا برای کارفرمایی که درخواست متقاضی را پشتیبانی می کند، کار کند.
    • همان شغلی را انجام دهند که در پیشنهاد دائمی و شغل تمام وقت که از کارفرمای دریافت شده، اعلام شده است.
    • در شغلی کار می کنند که تحت یکی از مشاغل (NOC) قرار می گیرد: National Occupational Classification 

    – NOC 0: شامل شغل های مدیریتی است.

    – NOC A: شامل شغل هایی است که معمولا به تحصیلات دانشگاهی نیاز دارند.

    – NOC B: شامل شغل هایی است که معمولا به تحصیلات کالج نیاز دارند.

    – NOC C: شغل هایی که معمولا نیاز به آموزش خاص و / یا آموزش متوسطه دارند. لطفا توجه داشته باشید تنها متقاضیان کار در NOC C اشتغال باید حداقل نمره زبان داشته باشند.

    • گواهینامه، دیپلم یا مدرک تحصیلی را از یکی از موارد زیر دریافت کرده اند:

    – یکی از موسسه های کارشناسی ارشد دولتی و یا خصوصی تایید شده توسط AINP آلبرتا

    -کالج عمومی، دانشکده تجارت / فنی و یا دانشگاه در یک استان یا قلمرو دیگراز کانادا.

    – برنامه تحصیلی در کانادا باید حداقل یکسال (حداقل دو ترم تحصیلی تمام وقت یا معادل آن) باشد.

    • مجوز به روز و معتبر کار پس از فارغ التحصیلی ،صادر شده توسط  IRCCداشته باشند
    • در صورت کار در شغل NOC C، شما باید نتایج آزمون های رسمی زبان را نشان دهید که حداقل استانداردهای زبان را برآورده کرده اید و نتایج آزمون شما در زمان درخواست به AINP نمی تواند بیش از دو سال سن باشد. تنها نتایج آزمون رسمی که AINP قبول می کند در کنار لیست حداقل استانداردهای زبان ذکر شده است. اگر نتایج تستی نداشته باشید یا نتایج تست شما بیش از دو سال سن باشد، به مرکز اطلاعات زبان تست وب سایت AINP بروید تا اطلاعات به روز در مورد تست های موجود را ببینید: Language Test Centre.

    1-تست جنرال  Canadian English Language Proficiency Index Program )CELPIP) در تاریخ 31 مارس 2014 یا قبل از آن انجام شده با حداقل امتیازات :

    • لیسنینگ: 2H
    • ریدینگ: 2H
    • رایتینگ: 2H
    • اسپیکینگ: 2H

     

    2-تست جنرال  Canadian English Language Proficiency Index Program )CELPIP) در تاریخ 1 آپریل 2014 یا بعد از آن انجام شده با حداقل امتیازات :

    • لیسنینگ: 4
    • ریدینگ: 4
    • رایتینگ: 4
    • اسپیکینگ: 4

     

    3-تست جنرال  International English Language Testing System)IELTS) با حداقل امتیاز:

     

    • لیسنینگ: 4.5
    • ریدینگ: 3.5
    • رایتینگ: 4
    • اسپیکینگ: 4

     

    4-تست  Test d’Évaluation de Français )TEF) با حداقل امتیاز:

    • لیسنینگ: 145
    • ریدینگ: 121
    • رایتینگ: 181
    • اسپیکینگ: 181

     

    چه کسانی واجد شرایط نیستند؟

    • افراد مشغول به کار در طبقه بندی مشخص شده در لینک زیر، ineligible occupations list 
    • سرپرستان، سرکارگرها و معامله گران که در تجارت الزام آور یا اختیاری در آلبرتا مشغول به کار هستند (از جمله سرآشپزهاو آشپزها)
    • متقاضیان پناهندگی، و یا افرادی که در روند درخواست تجدید نظر یا عزل فدرال شرکت دارند. 
    • کسانی که مسئولیت مراقبت از افراده زنده ای که در حال حاضر در کانادا زندگی می کنند را دارند.
    • نیروی بین المللی که در یک استان دیگر از آلبرتا کار می کنند و اقامت موقت دارند.
    • دانشجویان بین المللی که در کانادا تحصیل می کنند، از جمله دانشجویانی که به عنوان بخشی از برنامه تحصیلی خود کار می کنند و یا کارآموزی می کنند.

    شاخه نیروی نیمه متخصص Semi-Skilled Worker 

    الزامات کارفرما آلبرتا:

    به عنوان یک کارفرما آلبرتا، کارفرمای مورد نظر باید:

     

    • توسط یک یا چند مجلس قانونگذاری یا یک مجلس کانادا متحد یا ثبت شده و به عنوان یک کسب و کار که دارای توان تولیدی، کارخانه یا محل کار در آلبرتا است عمل کند
    • در یکی از پنج (5) صنایع واجد شرایط تحت شاخه نیروی نیمه متخصص AINP که در زیر فهرست شده است، فعالیت کند.
    • پیشنهاد شغلی برای مشاغل دائمی و تمام وقت به متقاضی در مشاغلی دهد که:

    – جزء شغل های نیمه متخصص که در زیر فهرست شده اند است.

    –با استانداردهای استخدام و دستمزد آلبرتا تطابق می کند  Alberta’s employment and wage standards )

    -با توافق نامه های collective bargaining موجود تضاد ندارد. برنامه استانی آلبرتایک برنامه را تأیید نخواهد کرد اگر اختلافات کاری در پروسه باشد که ممکن است مستقیما یا غیر مستقیم شامل کارفرما یا متقاضی باشد.

    • یک تأییدیه ارزیابی تاثیرات بازار کار (LMIA) را برای متقاضی و مطابق با شرایط LMIA داشته باشد.
    • یک متقاضی که با تمام الزامات متقاضی آلبرتا مطابقت داشته باشد را  به  برنامه استانی آلبرتا معرفی کند.
    • ارائه یک برنامه که رویکرد کارفرما را برای اقامت، مسکن و نگهداری برای متقاضی ارائه می کند. Complete a Settlement and Retention Plan
    • تمام معیارهای دیگر مورد نیاز برای صنعت خودتان را برآورده کند: مانند:

    -تولید غذا و نوشیدنی

    -هتل و مسکن

    -تولید

    -صنعت حمل و نقل درازمدت

    -صنعت غذا (پروژه آزمایشی)

     

     

    صنایع و مشاغل واجد شرایط:

    • صنعت تولید مواد غذایی و آشامیدنی

    اشخاص واجد شرایط:

    کارگران تولید مواد غذایی و آشامیدنی (NOC 9617)

    کارگر نانوایی (NOC 9617)

    پاک کننده تجهیزات تولید مواد غذایی و آشامیدنی (NOC 9617)

    قصابی صنعتی و برش گوشت (NOC 9462)

    کارگران تولید مرغداری (NOC 9462)

    • صنعت هتل و اسکان

    اشخاص واجد شرایط:

    سروکنندگان غذایی و آشامیدنی (NOC 6513)

    خدمه اتاق (NOC 6731)

    نماینده میز جلو / دفتر کار (NOC 6525)

     

    • صنعت تولید

     

    اشخاص واجد شرایط:  Eligible AINP Manufacturing Occupations

     

    • صنعت حمل و نقل

    اشخاص واجد شرایط:

    راننده کامیون مسافت دور (NOC 7511)

     

    • صنعت خدمات غذائی (پروژه آزمایشی)

    اشخاص واجد شرایط:

    سروکنندگان غذایی و آشامیدنی (NOC 6513)

    خدمه پیشخوان تحویل غذا (NOC 6711)

    خدمه آشپزخانه (NOC 6711)

     

    الزامات متقاضی آلبرتا:

    متقاضی این برنامه باید:

    • در زمان درخواست، تمام وقت در آلبرتا برای کارفرما که درخواست متقاضی را پشتیبانی می کند، کار کند.
    • در حال حاضر در آلبرتا با یک مجوز کار برای شغل نیمه متخصص واجد شرایط AINP مشغول به کار باشد (فهرست بالا را ببینید).

     

    • متقاضی باید نتایج آزمون های رسمی را نشان دهد که حداقل استانداردهای زبان را برآورده کرده است و نتایج آزمون متقاضی در زمان درخواست به AINP نمی تواند بیش از دو سال سن باشد. تنها نتایج آزمون رسمی که AINP قبول می کند در کنار لیست حداقل استانداردهای زبان ذکر شده است. اگر نتایج تستی نداشته باشید یا نتایج تست شما بیش از دو سال سن باشد، به مرکز اطلاعات زبان تست وب سایت AINP بروید تا اطلاعات به روز در مورد تست های موجود را ببینید: Language Test Centre.

    -تست جنرال  Canadian English Language Proficiency Index Program )CELPIP) در تاریخ 31 مارس 2014 یا قبل از آن انجام شده با حداقل امتیازات :

    • لیسنینگ: 2H
    • ریدینگ: 2H
    • رایتینگ: 2H
    • اسپیکینگ: 2H

     

    -تست جنرال  Canadian English Language Proficiency Index Program )CELPIP) در تاریخ 1 آپریل 2014 یا بعد از آن انجام شده با حداقل امتیازات :

    • لیسنینگ: 4
    • ریدینگ: 4
    • رایتینگ: 4
    • اسپیکینگ: 4

     

    تست جنرال  International English Language Testing System )IELTS) با حداقل امتیاز:

    • لیسنینگ: 4.5
    • ریدینگ: 3.5
    • رایتینگ: 4
    • اسپیکینگ: 4

     

    تست  Test d’Évaluation de Français )TEF) با حداقل امتیاز:

    • لیسنینگ: 145
    • ریدینگ: 121
    • رایتینگ: 181
    • اسپیکینگ: 181

     

    • تمام معیارهای دیگر مورد نیاز برای صنعت خودتان را برآورده کنید: مانند:

    تولید غذا و نوشیدنی

    هتل و مسکن

    تولید

    صنعت حمل و نقل مسافت های طولانی

    صنعت غذا (پروژه آزمایشی)

    چه کسی واجد شرایط نیست؟

    • کارگران نیمه متخصص که شامل شغل های ذکر شده نمی شوند.
    • متقاضیان پناهندگی، و یا افرادی که در روند درخواست تجدید نظر یا عزل فدرال شرکت دارند.
    • کسانی که مسئولیت مراقبت از افراده زنده ای که در حال حاضر در کانادا زندگی می کنند را دارند.
    • نیروی بین المللی که در یک استان دیگر از آلبرتا کار می کنند و اقامت موقت دارند.
    • دانشجویان بین المللی که در کانادا تحصیل می کنند، از جمله دانشجویانی که به عنوان بخشی از برنامه تحصیلی خود کار می کنند و یا کارآموزی می کنند.

 

مراحل ثبت نام در برنامه کارفرما محور استان آلبرتا:

 

هر متقاضی فقط می تواند یک پرونده فعال در برنامه استانی آلبرتا داشته باشد. 

  1. کارفرما و متقاضی آلبرتا باید اطمینان یابند که آنها الزامات مربوط به شاخه مورد درخواست خود را برآورده خواهند کرد. اگر کارفرمای آلبرتا یا متقاضی معیارها را برآورده نکنند، درخواست رد خواهد شد.
  2. کارفرما و متقاضی هر برنامه باید دستورالعمل های چک لیست اسناد را برای آماده سازی یک درخواست کامل برای شاخه خود دنبال کنند.

 

چک لیست و فرم های درخواست  شاخه نیروی متخصص

 

چک لیست و فرم درخواست شاخه فارغ التحصیل بین المللی

 

چک لیست ها و فرم های درخواست شاخه نیروی نیمه متخصص

 

همچنین اطلاعات مهم در رابطه با ثبت نام در برنامه های این استان در لینک مربوط  برای راهنمایی در مورد چگونگی apply را بررسی کنید.

 Important information about applying to the AINP

  1. کارفرمای آلبرتا یا متقاضی، درخواست کامل خود را برای AINP ارسال می کنند. اپلیکیشن های ناقص بررسی نخواهند شد و بازگشت داده می شوند. یک اپلیکیشن کامل شامل تمام اسناد مورد نیاز لیست شده در چک لیست اسناد می باشد.
    به طور واضح زیر شاخه ای که شما برای آن درخواست می فرستید را روی پاکت نامه پستی خود مشخص کنید. برنامه های کامل می توانند به آدرس زیر ارسال شوند:

Employer-Driven Stream Category
Alberta Immigrant Nominee Program
Government of Alberta
Suite 940, ATB Place North Tower
10025 Jasper Avenue
Edmonton, Alberta T5J 1S6

  1. AINP مدارک شما را بررسی می کند برای اطلاعات بیشتر در مورد وضعیت پردازش برنامه خود صفحه AINP  را بررسی کنید. AINP processing and inventory
  2. اگر پرونده متقاضی بررسی و تایید شود به وی نامینیشن استانی اعطا خواهد شد. 
  3. . افراد دارای نامینیشن این استان درخواست اقامت دائم خود را به همراه مدارک به اداره مهاجرت ارائه می دهد.

Application for Permanent Residence to IRCC

برای اطلاعات بیشتر لینک رو به رو را مشاهده کنید.  after you are nominated

  1. . اداره مهاجرت کانادا سلامت، سو پیشینه و بررسی های امنیتی را انجام خواهد داد. اگر متقاضی و وابستگان متقاضی تمام موارد مورد نیاز را برآورده کنند، سپس ویزای اقامت دائم برای متقاضی، همسر وی و کلیه فرزندان زیر 22 سال صادر می شود.

 

                  


دسترسی سریع




خبرنامه


error: Content is protected!