شرایط ادامه تحصیل در اتریش

شرایط ادامه تحصیل در اتریش


ادامه تحصیل در اتریش در مقاطع دانشگاهی

اتریش هر ساله پذیرای دانشجویان بین المللی زیادی برای ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی و در شهرهای مختلف این کشور است. دانشگاه های این کشور برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری به دانشجویان بین المللی پذیرش می دهند.

نکات مهم ادامه تحصیل در اتریش:

  • برای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد، متقاضی باید لیسانس خود را در دانشگاه های سراسری، غیر انتفاعی و یا پیام نور گذرانده باشد. این موضوع برای دانشجویان متقاضی پذیرش دکتری نیز صدق می کند. متاسفانه افرادی که تحصیلات خود را در دانشگاه های آزاد گذرانده اند فعلا نمی توانند در این برنامه شرکت کنند.
  • دانشجو در هفته امکان 20 ساعت کار را دارد. بسته به کار، دانشجو می تواند درآمدی بین 7 تا 15 یورو را در ساعت کسب کند.
  • دانشجویان دکتری نیز می توانند تا 30 ساعت در هفته را کار کنند. بسیاری از دانشجویان دکتری می توانند از بورس های اعطایی دانشگاه و مراکز تحقیقاتی بهره ببرند.
  • در حال حاضر امکان دریافت ویزای همزمان برای دانشجو و همسر و فرزندان وی وجود ندارد ولی همسر دانشجو پس از چندین ماه می تواند برای پیوستن به دانشجو اقدام کند.
  • بازه زمانی پذیرش دانشجو در هر سال 2 بار و در بازه های اواخر دسامبر تا اوایل فوریه و مجددا اواخر جولای تا اوایل سپتامبر می باشد.
  • شهریه دانشگاه ها در این کشور بسیار ارزان و به ازای هر ترم بین 700 تا 800 یورو خواهد بود.
  • زبان تدریس در اکثر دانشگاه های این کشور آلمانیست بنابراین در صورتی که متقاضی آلمانی خوبی نداشته باشد معمولا پذیرش مشروط برای وی صادر خواهد شد و ابتدا در اتریش بایستی در دوره زبان آلمانی در دانشگاه شرکت کرده و پس از گذراندن دوره زبان وارد رشته تخصصی خود شده و تحصیل خود را آغاز کند. هزینه گذراندن زبان آلمانی نیز در حدود 2400 یورو در سال می باشد.
    علاقه مندان ادامه تحصیل در این کشور که قصد دارند برای سال آینده درخواست پذیرش دهند باید هر چه سریعتر در دوره های فشرده آلمانی ثبت نام کنند و سطح خود را به A2 برسانند که البته این امر با تقریبا ۳ ماه کلاس فشرده در ایران امکان پذیر است.
  • دانشجو در مدت زمانی که به گذراندن دوره زبان آلمانی در اتریش مشغول است نیز اجازه کار 20 ساعت در هفته را دارد.
  • دانشجو پس از ادامه تحصیل در اتریش 1 سال فرصت دارد تا کار پیدا کند و یا مجددا ادامه تحصیل دهد.
  • دانشجویان برای دریافت ویزا باید با وقت قبلی در سفارت اتریش در تهران برای مصاحبه حاضر شوند. مصاحبه به زبان فارسی برگزار خواهد شد.

 


دسترسی سریع




خبرنامه


error: Content is protected!