برنامه فارغ التحصیلان بین المللی Newfoundland and Labrador

برنامه فارغ التحصیلان بین المللی Newfoundland and Labrador


 

برنامه فارغ التحصیلان بین المللی چیست؟

برنامه‌ی فارغ التحصیلان بین ‌المللی NLPNP برای دانشجویانی است که از یک موسسه آموزشی پس از دوره دبیرستان در کانادا فارغ التحصیل شده اند و قصد دریافت اقامت دائم کانادا را دارند.

چه کسانی واجد شرایط برنامه فارغ التحصیلان بین المللی هستند؟

متقاضی واجد شرایط برنامه فارغ التحصیلان بین ‌المللی هست اگر:

  • حداقل نیمی از تحصیلات خود را در کانادا تکمیل کرده باشد و از دانشگاه یا کالجی دولتی فارغ التحصیل شده باشد (متقاضیان باید مدارک تحصیلی خود را با درخواست خود ارسال کنند).
  • حداقل یک دوره دیپلم یا دوره دو ساله را به پایان رسانده‌ باشد، که تمام این دوره ها تمام وقت بوده اند. تحصیلات تکمیلی یک ساله وتحصیلاتی که حول محور مهارت خاصی است و نیاز به یک مدرک یا دیپلم پیش نیاز دارند (که ممکن است در خارج از کانادا کسب شده باشد) نیز واجد شرایط هستند.
  • پیشنهاد شغلی تمام وقت و نامحدود از طرف کارفرمای نیوفاندلند و لابرادور داشته باشد؛ شغل‌های قراردادی یا جانشینی (شغل‌های کوتاه مدت معمولا کمتر از 12 ماه با عدم امکان افزایش زمان) برای NLPNP واجد شرایط نیستند.
  • داشتن مدرک قانونی برای کار در کانادا، یعنی داشتن مجوز کار پس از پایان تحصیلات از اداره مهاجرت کانادا. مجوز کار که با درخواست PNP ارسال می شود، باید هنوز 6 ماه مدت انقضا داشته باشد.
  • شایستگی، کارآزمودگی، مهارت و/یا تاییدنامه لازم برای شغل مربوطه را داشته باشد
  • ارائه مدارکی که نشان‌ دهد قصد و توانایی اقامت دائم در نیوفاندلند و لابرادور را دارد.
  • داشتن شغل یا پیشنهاد شغل که دستمزد و مزایا دارد و طبق استاندارهای استانی استخدام و نرخ دستمزد است.
  • داشتن شغل یا پیشنهاد شغلی که جا برای پیشرفت دارد.
  • ارائه مدارکی که نشان‌ دهد که بودجه لازم برای اقامت و منابع مالی کافی به منظور اسکان خود و افراد وابسته خود را در نیوفاندلند و لابرادور دارد.
  • ارائه مدارکی که نشان‌ دهنده توانایی کافی متقاضی در زبان انگلیسی یا فرانسوی برای انجام وظایف شغلی باشد. توانایی زبان انگلیسی متقاضی باید توسط یکی از موارد زیر تأیید شود:
    • گواهینامه‌ی توانایی زبان انگلیسی از طرف کارفرمای نیوفاندلند و لابرادور که به متقاضی یک شغل تمام وقت داده است؛ یا
    • مدارک تحصیلی و/ یا آموزشی
    • مشاغلی که در طبقه بندی ملی مشاغل (NOC) سطح C یا D قرار گرفتند باید حداقل شرایط زبان( CLB4 ) را دارا باشند:
      Minimum Language Requirements
  • اگر تحصیلات خود را در یک موسسه معروف خارج از نیوفاندلند و لابرادور گذرانده اید، ممکن است لازم باشد در کاری مرتبط با رشته تحصیلتان حداقل یک سال قبل از ارسال درخواست PNP کار کنید.

 

چه کسی واجد شرایط برنامه فارغ التحصیلان بین المللی نیست؟
متقاضی واجد شرایط برنامه فارغ التحصیلان بین ‌المللی نیست اگر:

  • متقاضی دانشجویی است که هنوز تحصیلات خود را تمام نکرده است.
  • متقاضی، مدعی پناهندگی در کانادا است و از دولت کانادا خواستار وضعیت پناهندگی است و یا آنکه قبلا ادعای پناهندگی او رد شده است.
  • متقاضی دانشجویی است که در کانادا تحت حمایت یک سازمان یا دولت تحصیلات خود را انجام داده است و انتظار می‌رود فرد پس از فارغ التحصیلی، به کشور خود بازگردد؛
  • اگر یکی از اعضای خانواده متقاضی وضعیت پزشکی نامطلوب داشته باشد (چه با او همراه باشند یا خیر.) 
  • متقاضی یا هریک از اعضای خانواده تحت تکفل او با سن بالای 22 سال (چه با او همراه باشند یا خیر) یک سابقه کیفری داشته باشند
  • متقاضی درگیر در یک بازداشت یا منازعه سرپرستی فرزند حل نشده باشد. متقاضیان باید پیش از آغاز فرآیند مهاجرتی این موضوعات را حل نمایند؛ .
  • متقاضی عمداً در فرم درخواست اطلاعات اشتباه درباره خود ارائه داده‌است؛ یا
  • اگر کارفرما عمداً اطلاعات اشتباه در ارتباط با نقش خود یا متقاضی در کسب و کار مورد نظر ارائه داده است.
  • نکته: اگر در طول فرایند گزینش متقاضی شغل خود را از دست بدهد یا آن را رها کند، ممکن است گزینش و شایستگی خود را از دست بدهد و/یا درخواست اقامت دائمی متقاضی لغو شود. اگر متقاضی در استخدام خود با مشکلی مواجه است، باید بلافاصله با مسئول برنامه پذیرش استانی (PNP) خود تماس بگیرد.
  • نکته: هر فعالیتی که به طور بالقوه تقلبکارانه باشد بررسی خواهد شد و ممکن است منجر به پیگرد جزایی شود.

 

چگونه متقاضی می تواند برای برنامه فارغ التحصیلان بین المللی درخواست ارسال کند؟

مرحله 1: تمام فرم های استانی ذکر شده در زیر را تکمیل کند:

 

 

مرحله 2: فرم های فدرال که در زیر فهرست شده اند را نیز تکمیل کند:

 

 

مرحله 3: جمع آوری تمام مدارک مورد نیاز:

لینک چک لیست مدارک لازم:         Document Checklist

 

مرحله 4: درخواست خود را ارسال کند

لطفا توجه داشته باشید:

  • از تاریخ 8 ژانویه 2012 به بعد، اگر متقاضی گزینش شده‌ است و در مدت 6 ماه از تاریخ گزینش خود برای اقامت دائم درخواست نداده‌، گزینش خود را از دست خواهد داد و دیگر به عنوان منتخب استان نیوفاندلند و لابرادور نخواهد بود و برای اینکه دوباره واجد شرایط پذیرش شود، لازم است دوباره درخواست جدید ارسال کند.
  • گروه فارغ التحصیلان بین ‌المللی هزینه ثبت پرونده ندارد.
  • اگر متقاضی در حال حاضر در این استان است، کپی مدارک اصلی به همراه درخواست قابل قبول است. . اگر در حال حاضر متقاضی خارج از استان هستند، نسخه‌های رسمی از کپی مدارک لازم است.
  • متقاضی باید اطمینان حاصل کند که گذرنامه و مجوز کار خود معتبر است و منقضی نشده‌.
  • متقاضی محترم لطفا توجه داشته باشید که ممکن است لازم باشد در یک مصاحبه با مسئول برنامه NLPNP شرکت کنید.
  • متقاضی محترم لطفا اطمینان حاصل کنید که فرم‌های فدرال خود را همراه با تقاضانامه برنامه NLPNP ارسال کرده‌اید. اگر شما انتخاب شدید، این فرم‌ها به شما برگردانده می‌شود تا همراه درخواست مهاجرت خود آن را ارسال کنید.
  • به متقاضیان توصیه می‌شود پیش از ارسال تقاضای خود به PNP، فرم‌های و مدارک پشتیبان خود و چک لیست مدارک را بازبینی کنند.

 

  خدمات شغلی AXIS

ممکن است از برخی از متقاضیان PNP درخواست شود تا به عنوان بخشی از برنامه مهاجرتی خود در برنامه خدمات شغلی AXIS نام نویسی کنند. AXIS (تحصیل تجربه؛ تکمیل مهارت‌ها) خدمات جامع و متمرکز بر شغل و برنامه‌های استخدامی را برای متخصصین آموزش‌دیده، بازرگانان و کارآفرینان فراهم می‌کند. هدف AXIS آن است که با تعامل فعال با کارفرمایان و شرکای همکار خود در تمام سطوح دولت، صنعت و جامعه، ادغام موفق در بازار کار را برای تازه‌واردها تسهیل کند.      

http://www.axiscareers.net/home/

 http://www.axiscareers.net/whyregister/

 

نکته مهم: 


متقاضیانی که در مقطع تحصیلات تکمیلی بین المللی NLPNP تحصیل می‌کنند، می‌توانند شغلی را کسب کنند که در زمان درخواست با رشته‌ی تحصیلی‌شان ارتباطی ندارد به شرط اینکه متقاضی فارغ التحصیل دانشگاه‌های مموریال (MUN) و یا کالج شمال آتلانتیک (CNA) است، و موقعیت متقاضی:

1- به طور معمول نیازمند یک مدرک دیپلم یا مقدار معادلی از تجربه است.

2- متناسب با سطح ناک های شغلی 0، A، B یا C است.

3-می توان انتظار داشت که به طور پیش فرض به پیشرفت حرفه ای برای متقاضی منجر شود.

4- در زمینه ای است که متقاضی ترکیب جدیدی از مهارت، تجربه و / یا آموزش، با توجه به توصیف NOC، تعریف شده توسط Employment and Social Development Canada را داراست. http://noc.esdc.gc.ca/English/home.aspx

5-  تمام وقت و بدون پایان است (به عنوان مثال قراردادی یا فصلی نیست)

6- نیازهای بازار کار در نیوفاندلند و لابرادور را پاسخ می دهد

مثال 1: متقاضی فارغ التحصیل کالج شمال آتلانتیک با مدرک دیپلم در فن آوری مهندسی مکانیک است، اما در حال حاضر به عنوان یک تحلیلگر مالی (NOC 1114) کار می کند. متقاضی دارای یک مدرک دیپلم قبلی در مدیریت کسب و کار است که برای اشتغال در شغل مورد نظر با توجه به شرح NOC مورد نیاز است. کارفرما اعلام کرده است که این موقعیت شغلی بدون پایان است و احتمال پیشرفت شغلی قوی برای متقاضی وجود دارد. متقاضی زمینه تحصیلات مورد نیاز را برآورد کرده است.

مثال 2 : متقاضی فارغ التحصیل از دانشگاه مموریال با مدرک کارشناسی ارشد در آموزش و پرورش است، اما در حال حاضر به عنوان یک آشپز (NOC 6322) کار می کند. متقاضی به وضوح نشان می دهد که چند سال تجربه تجاری پخت و پز و / یا آموزش مربوطه را دارد که طبق توصیف NOC مورد نیاز است. کارفرما اعلام کرده است که کسب و کار آنها به دلیل اینکه در یک جامعه راه دور قرار دارد نیاز بازار کاری قابل توجهی دارد و متقاضی به این موارد کمک می کند. کارفرما اعلام کرده است که این موقعیت شغلی بدون پایان است . متقاضی زمینه تحصیلات مورد نیاز را برآورد کرده است.

مثال 3: متقاضی فارغ التحصیل از دانشگاه مموریال با یک لیسانس در علوم سیاسی است و چندین ماه به عنوان سرپرست خدمات مواد غذایی (NOC 6311) مشغول به کار است. متقاضی نیازمندی های مربوط به شغل را طبق تعریف NOC برآورده نمی کند، مثلا «تکمیل یک برنامه کالج محلی در اداره خدمات مواد غذایی، مدیریت هتل و رستوران و یا رشته مرتبط یا چندین سال تجربه در تهیه غذا یا خدمات …». متقاضی زمینه تحصیلات مورد نیاز را برآورد نکرده و ممکن است رد شود.

 


خبرنامه


error: Content is protected!