دریافت ویزای کار پس از تحصیل در کانادا PGWP

شرایط دریافت مجوز کار برای فارغ التحصیلان کالج ها و دانشگاه های کانادا

Post-Graduation Work Permit


 

افرادی که برای ادامه تحصیل به کانادا مهاجرت می کنند در صورت داشتن شرایط زیر می توانند بعد از تحصیل خود مجوز کار را تا سقف ۳ سال دریافت کنند:

1- فرد در یکی از موسسات آموزشی مشخص شده (Designated Learning Institution) تحصیل خود را به پایان رسانده باشد. علاوه بر آن، موسسه آموزشی بایستی دولتی نیز باشد. (کالج ها، دانشگاه ها و موسسات فنی حرفه ای دولتی از جمله موسسات آموزشی دولتی و قابل قبول هستند) 

لینک این موسسات:

http://www.cic.gc.ca/english/study/study-institutions-list.asp

2- سن فرد در هنگام اقدام ۱۸ سال به بالا باشد.

3- حداقل به مدت ۸ ماه تحصیل تمام وقت و پیوسته داشته باشد.

4- از موسسه آموزشی مدرکی مانند ریز نمرات در اثبات پایان تحصیل خود دریافت کرده باشد.

5- در بازه ۹۰ روزه از تاریخ پایان تحصیلات برای دریافت این مجوز اقدام کند.

6- در لحظه اقدام برای مجوز کار، دارای مجوز تحصیلی (Study Permit) معتبر باشد.

همانگونه که گفته شد موسسه آموزشی بایستی حتما دولتی بوده و جزو لیست موسسات مشخص شده DLI از طرف وزارت آموزش کانادا باشد.

مدت زمان این مجوز کار برای همه فارغ التحصیلان یکسان نیست:

  • اگر فرد بین ۸ ماه تا ۲ سال در کانادا و در موسسه آموزشی مورد قبول تحصیل کرده باشد می تواند مجوز کار با مدت زمان بین ۸ ماه تا ۲ سال را دریافت کند.
  • اگر فرد ۲ سال یا بالاتر تحصیل کرده باشد ممکن است به مدت ۳ سال به وی مجوز کار داده شود.

نکات مهم درباره مجوز کاری بعد از تحصیل (PGWP):

1- متقاضیانی که در دوره هایی کمتر از 8 ماه تحصیل کرده باشند واجد شرایط این ویزا نخواهند شد.

2- افرادی که قبلا این مجوز کار را دریافت کرده باشند دیگر قادر به دریافت آن نخواهند بود. 

3- اگر متقاضی یک دوره تحصیلی را در موسسه آموزشی غیر DLI گذرانده باشد و پس از آن دوره دیگری را در موسسه آموزشی دولتی و DLI با موفقیت به پایان رساند، فقط مدت زمانی که در موسسه DLI و دولتی تحصیل کرده است به منظور ارایه مجوز کار برای وی در نظر گرفته خواهد شد. 

4- افرادی که در کالج های دولتی استان کبک و یا کالج های خصوصی این استان که دوره هایی به مدت زمان 900 ساعت و بیشتر را ارایه می دهند و پس از تحصیل نیز به دانشجو مدرک DEP یا DVS و یا ASP اعطا می کنند تحصیل کرده باشند نیز می توانند واجد شرایط این مجوز کار شوند. 

اطلاعات تکمیلی در اینجا


دسترسی سریع




خبرنامه


error: Content is protected!