برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا


 

قبل از توضیح این روش این نکته را بایستی متذکر شد که یکی از نکات بسیار مثبت این روش این‌ است که فرد متقاضی زودتر از دیگر روشهای کار آفرینی به خاک کانادا وارد میشود چرا که فرد پس از رجیستر شدن و دریافت دعوتنامه براساس قابلیتها و سابمیت کردن فایل خود میتواند با دریافت Work Permit که به مدت دو سال می باشد در کانادا حضور داشته باشد که در این مدت دو سال بایستی مدیریت بیزنس مورد نظر را به عهده داشته باشد که در نهایت پس از آن منجر به اقامت دائم میشود.

شخص متقاضی جهت انتخاب شدن در برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا بایستی دارای شرایط زیر باشد:

1- داشتن حداقل دارایی 600,000 دلار کانادا که میتواند شامل پول نقد، املاک، سرمایه گذاریهای بانکی، سهام باشد.

2- نشان دادن حداقل سه سال سابقه مدیریت بیزینس فعال شخصی و یا چهار سال به عنوان مدیر با سابقه که بایستی حداقل سه نفر کارمند تمام‌وقت را مدیریت کرده باشد.

3- خرید بیزنسی که از قبل وجود دارد و گسترش آن و یا استارت بیزینسی جدید براساس دیتا بیس اقتصادی استان بریتیش کلمبیا و تعهد به ایجاد کار برای حداقل یک فرد مقیم در این استان

استارت بیزینس پیشنهادی جدید بایستی از لحاظ محصول ، صرفه اقتصادی و سود دهی بایستی کاملا منطقی باشد.

خرید یا استارت بیزنس جدید (سرمایه گذاری) بایستی حداقل به مبلغ 200,000 دلار باشد که می بایست در‌مدت زمان حداقل حضور خود که ۶۱۰ روز یا ۲۰‌ماه پس از رسیدن به این استان میباشد انجام دهند.

4- نشان دادن مدیریت بیزنس خریداری شده به صورت روزانه

نکته بسیار مهمی را تمامی متقاضیان این برنامه بایستی در نظر داشته باشند آن است که افراد پس از سابمیت کردن فایل احتمال دعوت به مصاحبه حضوری وجود دارد.

 

مراحل اقدام در برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا جهت اخذ اقامت دائم:

  1. ایجاد پروفایل به صورت آنلاین و سابمیت کردن ثبت نام که این ثبت نام شش ماه اعتبار دارد.
  2. سابمیت کردن اپلیکیشن پس از دریافت دعوتنامه که فرد متقاضی ۴ ماه فرصت دارد این مرحله را به اتمام رساند. ثبت نام کنندگان با امتیاز بالاتر دعوت به سابمیت اپلیکشن خود میشوند. این امتیاز به فاکتورهای از جمله میزان سابقه مدیریت، مقدار دارایی، مبلغ سرمایه گذاری، تعداد شغل ایجاد شده از طریق بیزنس، موقعیت بیزینس براساس منطقه بندی استان بریتیش کلمبیا و دیگر عواملی چون سن، سطح زبان، سطح تحصیلات وابسته است.
  3.  انجام پروسسینگ اپلیکشن و دعوت احتمالی متقاضی به مصاحبه حضوری
  4. امضای قرارداد و دریافت Work Permit دو ساله برای متقاضیان تایید شده
  5. تهیه و ارائه گزارش نهایی از عملکرد مدیریتی در مدت زمان Work Permit و پس از آن اقدام جهت اخذ اقامت دائم از دولت فدرال

دوستانی که علاقمندند با این روش بیشتر آشنا شوند میتوانند لینک زیر را مشاهده کنند:

https://www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/BC-PNP-Entrepreneur-Immigration/Program-Requirements

 


دسترسی سریع




خبرنامه


error: Content is protected!