برنامه استانی انتاریو شاخه دکتری

 برنامه استانی انتاریو شاخه دکتری PhD Stream


 

بررسی واجد شرایط بودن در برنامه استانی انتاریو شاخه دکتری

این روش مهاجرتی این امکان را برای فارغ التحصیلان دکتری که تحصیلات خود را در این استان به اتمام رساندند فراهم میاورد تا جهت اخذ اقامت دایم در این استان اقدام نمایند. به دلیل اینکه استان انتاریو کانادا پرجمعیت ترین و بهترین استان کانادا برای یافتن کار می باشد، وجود چنین برنامه ای فرصتی عالی را برای متقاضیانی که قصد کار و زندگی در شهرهایی نظیر تورنتو، همیلتون، اتاوا، لندن و دیگر شهرهای این استان دارند، فراهم میاورد.

این برنامه شرایطی نیز دارد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- متقاضی باید تحصیلات دکتری خود را به پایان رسانده و یا تمام دروس خود را پاس کرده باشد.
2- حداقل 2 سال از این دوره تحصیلی بایستی در این استان سپری شده باشد.
3- این دوره در دانشگاه و یا کالجی گذرانده شده باشد که دولتی بوده و در استان انتاریو واقع باشد.
4- متقاضی بایستی قصد زندگی و کار در این استان را داشته باشد.
5- توجه کنید که متقاضی حتما بایستی در طول مدت ۲ سال پس از گرفتن دکتری خود از این استان، برای این روش اقدام کرده و مدارک خود را سابمیت کند.
6- متقاضی حتما بایستی یا از داخل کانادا برای این روش اقدام کرده و یا خارج از کانادا باشد. متقاضیانی که در استان دیگری غیر از انتاریو زندگی کرده باشند هم ممکن است واجد شرایط این روش شوند.

شایان توجه است که هزینه اقدام از این روش ۱۵۰۰ دلار کانادا می باشد.

لینک بررسی واجد شرایط بودن متقاضی:

http://www.ontarioimmigration.ca/en/pnp/OI_PNPSTUDENTS_PHD_WHO.html


خبرنامه


error: Content is protected!